Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 4 квітня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Найбільша активність противника і надалі зберігалась поблизу Донецька. Тут з 19.06 до 19.45 бойовики із 122 – міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку. А в 19.45 по цьому ж місту злочинці відкрили вогонь з танку. Крім того під вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Піски, Опитне та знову ж таки Авдіївка.

Поблизу Маріуполя о 18.20 із 120 міліметрового міномету бойовики обстріляли наші позиції на південно-східній околиці Бердянського. А в 22.30 мінометного обстрілу зазнали позиції сил АТО на південно-західній околиці селища Широкине.

Ситуація на позиціях бойовиків

Бойовики намагалися відтіснити українські війська з займаних позицій на Артемівському напрямку, насамперед у районі н.п.Майорское та Луганське. У районі н.п.Тельманово зафіксовано переміщення колони із кількох джипів і мікроавтобусів, які перевозили військовослужбовців підрозділів спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ у бік переднього краю. На Луганщині о 22.00 поблизу селища Кримське відбулось бойове зіткнення з противником. Після вдалих дій наших бійців ворог відійшов.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: