Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 26 березня 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Відносно спокійною залишається ситуація лише на сході Луганщини: активність бойовиків зберігається по всій лінії розмежування від Азовського моря до Бахмутської траси.

Окрім збройних провокацій з використанням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів, вчора наші позиції поблизу селища Опитне, що в районі Донецького аеропорту, були обстріляні з танка НЗФ. Також учора відбувся мінометний обстріл бойовиків безпосередньо по м. Авдіївка. Фактів використання ворожої артилерії не зафіксовано. Вже сьогодні, після опівночі, противник двічі порушив режим тиші. Наші військовослужбовці адекватно реагують на провокації бойовиків і утримують визначені рубежі оборони.

Ситуація на позиціях бойовиків

За даними розвідки, протягом 24-25 березня з території РФ на окуповану територію Донбасу незаконно введено 2 колони військової техніки, у складі яких – танки, паливозаправники та автомобілі. За минулу добу було зафіксовано польоти 7 ворожих безпілотників неподалік Маріуполя.

Втрати

Протягом минулої доби, внаслідок бойових дій, жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: