Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 25 березня 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Протягом минулої доби ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Бойовики здійснювали провокації майже по всій лінії розмежування – від Азовського моря до Бахмутської траси. Традиційно неспокійно в районі Донецького аеропорту: там зафіксовано близько половини усіх епізодів порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Зокрема, наш опорний пункт під Авдіївкою було обстріляно з танків. Фактів використання ворожої артилерії не зафіксовано. Вже сьогодні, після опівночі, бойовики 4 рази обстріляли позиції наших військовослужбовців із зенітних установок та мінометів. В усіх випадках у разі небезпеки життю наших військовослужбовців сили АТО відкривають вогонь у відповідь.

Бойовики не припиняють атаки на наші позиції в районі с. Широкине. Противник активно застосовує різноманітні види озброєння, зокрема гранатомети, ПТРК, міномети, зенітні установки. Наші бійці відбивають атаки ворога і утримують рубежі оборони.

Ситуація на позиціях бойовиків

За оперативною інформацією, активізувалися диверсійно-розвідувальні групи противника, основною метою яких є пошуки слабких місць у оборонних позиціях сил АТО та створення провокацій під виглядом українських військових на лінії розмежування.

За даними розвідки, на залізничну станцію Краснодон з Російської Федерації прибуло 20 вагонів з боєприпасами.

Втрати

Протягом минулої доби внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 – було поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: