Коломойському вигідно звинувачувати Єремеєва – політолог

Читать на русском

У даному скандалі Єремеєв не є основною і ключовою фігурою. Коломойському просто зручно діяти в такий спосіб.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив український політолог Кость Бондаренко, коментуючи конфлікт навколо Коломойського та його обвинувачення на адресу Єремеєва.

«В даній ситуації Єремеєв не є ключовою фігурою і не відіграє особливої ролі в конфлікті з Коломойським. Коломойському просто вигідно сьогодні робити заяви, що проти нього грає Єремеєв, задля того, щоб до кінця як то кажуть не спалювати мости у війні з Президентом. Зміни і розлади в парламенті будуть, але не через протистояння Коломойського і Єремеєва, а є ще лінія протистояння Коломойського, прем'єра і Президента і це все буде позначатися на переформатуванні парламенту через якийсь час», – розповідає Бондаренко.

Такої ж думки і політолог Володимир Фесенко, який у коментарі «Слову і Ділу» відзначив, що на даний момент зарано робити висновки щодо причетності Єремеєва.

«Щодо причетності Єремєєва, то поки що я не бачу доказів. Конфлікт Єремеєва і Коломойського – він є. Це давній конфлікт, який проявляється в різних формах. Конфлікт з «Укрнафтою» потрібно розв'язувати настільки гнучко, щоб він не перетворився у велику війну. Ця війна може бути ризиком для держави з тієї точки зору, що це може призвести до другого фронту в країні та стати подарунком для Путіна», – вважає Фесенко.

Підсумовуючи, Фесенко наголосив, що Коломойський має зрозуміти, що не варто воювати з власною державою.

Нагадаємо, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський звинувачує народного депутата Ігоря Єремеєва в спробі дестабілізувати роботу ПАТ «Укртранснафта»

Крім того, ряд депутатів «Блоку Петра Порошенка» вимагають відставки губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: