Карта АТО: ситуація на сході України станом на 22 лютого (в динаміці)

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 22 лютого 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Цієї ночі терористи не припиняли завдавати вогневих ударів по позиціях сил антитерористичної операції.

Найбільш активні дії ворога - на Донецькому напрямку. Селище Піски, яке вже декілька днів знаходиться під інтенсивним вогнем противника, цієї ночі двічі обстріляли з «Градів», тричі з артилерії та мінометів. Крім того, терористи застосували реактивні системи залпового вогню та артилерію по селищам Водяне, Тоненьке, Авдіївка.

За ніч з 21 на 22 лютого противник 12 разів обстріляв позиції сил АТО. 4 рази терористи застосовували «Гради», 5 разів – артилерію і міномети.


Полонені

Під Луганськом звільнили 139 військових. Повідомив Президент України Петро Порошенко. Серед них військові, захоплені в полон під Дебальцево, а також Кіборги з Донецького аеропорту. Водночас, за даними журналіста Інни Варениці, сепаратистам віддали 36 «днрівців» та 16 «лнрівців», а українській стороні передали 103 військовослужбовця, вивезеного з териториї самопроголошеної ЛНР та 37 бійців, вивезених з території самопроголошеної ДНР.  

Втрати

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: