Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 21 лютого 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли


За інформацією начальника ГУМВС України у Донецькій області Вячеслава Аброськіна, бойовики обстріляли Авдіївку, внаслідок чого один із снарядів потрапив в кафе «Бревно», що в районі Індустріального проїзду. Троє осіб загинуло.

По інформації спікера АТО Анатолія Стельмаха українські військові зафіксували 15 випадків ведення повітряної розвідки за допомогою безпілотних літальних апаратів з боку бойовиків.

Полонені

Сьогодні, за попередніми даними під Луганськом планується обмін полоненими у форматі «37 на 37». Взятих в полон українських бійців будуть міняти на затриманих бойовиків «ЛНР» та «ДНР».

Евакуація

Інфраструктура

На Луганщині з моменту оголошення режиму припинення вогню активно розпочато роботи з відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення населених пунктів, які розташовані у смузі розмежування і зазнали значних руйнувань.
Так сьогодні ремонтні бригади проводять відновлювання пошкодженої повітряної лінії електропередач між населеними пунктами Щастя та Петрівка. А залізничники розпочали ремонт залізничної колії на перегоні протяжністю 46 км між станціями Сентяківка – Шепілово Донецької залізниці.

Втрати

За оперативною інформацією розвідки, яку повідомив сьогодні речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, на Дебальцевському напрямку втрати терористів з початку 2015 року склали понад 2000 осіб. Крім того, бойовики також втратили понад 40 одиниць танків та понад 30 одиниць бойових броньованих машин та реактивних систем залпового вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: