Верховна Рада розділиться на три частини – політолог

Читать на русском

Через кілька голосувань виокремиться реформаторська, справжня опозиція, яка буде кардинальна у своїх рішеннях і політичних поглядах.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Віктор Небоженко.

«Вже зараз  потрібно бути готовим до того, що той уряд, який є зараз, до кінця першої сесії буде не просто іншим, а буде розділений на три частини. Через кілька голосувань обов'язково виокремиться реформаторська, дуже радикальна опозиція. Може, це буде і невелика фракція, у складі якої будуть різні депутати, майданівці, але, тим не менш, вона буде дійсно апелювати до громадськості, польових командирів і Заходу», – розповідає політолог.

З його слів, парламент розколотий на три частини. Буде проурядова більшість, радикальна опозиція, яка миттєво буде спалахувати, як вогонь, при будь-якому зручному моменті.

«Третя ж частина - це ті, хто перечікує, поки цей уряд отримає поразку, щоб потім знову повернутися до влади. Це ті, хто будуть одночасно і з виконавчою владою, але й з опозицією», – підсумував Небоженко.

Читайте також: Розенко відправляє своїх заступників на Донбас

Варто відзначити, що в прямому ефірі телеканалу «Інтер» нардеп Сергій Льовочкін заявив про те, що «Опозиційний блок» створить політичну партію, з якою влада буде рахуватися, і партія піде на наступні місцеві вибори та на всі дострокові вибори.

Він також повідомив, що найближчим часом «Опозиційний блок» проведе Конгрес опозиційних сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: