Путін може продовжити агресію в скандинавському напрямку - Доній

Читать на русском

Має бути відмова від абсолютно всіх торгівельних стосунків з Росією, за аналогією, як це було з Південною Кореєю, інакше Путін продовжить окупацію сусідніх територій

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів народний депутат Олесь Доній.

«З часу імперської Росії — це держава — агресор. Варто згадати, ще до України, частина Грузії також була окупована свого часу. Наразі, Росія зацікавлена в знищенні України шляхом захоплення та окупації українських територій. Зараз ми бачимо, що зі сторони світу адекватної, кардинальної відсічі на війну Росії — немає, а санкції лише гальмують на певний час агресію», - розповідає Доній.

Зі слів народного обранця, російська влада не зупинеться на експансії українських земель і продовжить свої дії в Скандинавському напрямку.

«Якщо зі сторони Європи та США не буде повноцінної економічної блокади, а саме остаточної відмови від всіх торгівельних звязків з Росією, по принципу, як це було з Північною Кореєю, Путін продовжить агресію в Скандинавському напрямку. Слід врахувати той факт, що свого часу Росія присвоїла частину Фінляндії та Норвегії, тобто досвід в цьому напрямі є, тому в даному випадку небезпека загрожує Латвії та Естонії», - стверджує парламентар.

Читайте також: Яценюк: між Україною й Росією може бути введений візовий режим

Нагадаємо, що 17 жовтня у Мілані відбулась зустріч в «нормандському форматі» між Президентом України Петром Порошенком, Президентом РФ Володимиром Путіним та лідерами європейських країн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: