За кілька місяців ми почуємо ім'я нового міністра оборони - експерт

Читать на русском

Ефективність Міністерства оборони залежить від Верховного Головнокомандуючого і поки що Порошенко не бачить стратегії щодо дій в умовах війни, тому і відбуваються постійні зміни міністрів.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів відомий військовий експерт Ігор Лосев.

«Петро Порошенко не створює враження людини, яка розуміє, як діяти в умовах війни. Тому що в Україні однобічна війна, а спроби розставити військових і вести мирні переговори — не спосіб досягнення світу. На війні — потрібно воювати», - говорить експерт.

А також зазначає, що, якщо Головнокомандувач не розуміє, що робити, «то за визначенням не може бути вдалого вибору на посту міністра оборони. Полторак - двояка, нерішуча, схильна до угодства особистість, яка по певним пунктам відповідає уявленням Порошенка, але нічого ефективного для країни він не зробить, та й шанси після виборів у нього не великі», - стверджує Лосєв.

На думку військового експерта, призначення Полторака на цей пост не буде останнім і через пару місяців ми почуємо ім'я нового міністра оборони.

Читайте також: Полторак став новим міністром оборони

Нагадаємо, 12 жовтня Президент України Петро Порошенко звільнив Валерія Гелетея з посади міністра оборони, а 14 жовтня новий глава Міністерства оборони України Степан Полторак дав у парламенті присягу на вірність країні та українському народу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: