Луценко: Донецький аеропорт простіше підірвати, аніж утримувати

Читать на русском

Наказ про утримання Збройними Силами України Донецького аеропорту лежить за межами раціональності, переконаний журналіст і депутат Київської міської ради Ігор Луценко.

Про це він написав у своєму репортажі на LB.ua, відвідавши с. Піски, що межує з Донецьким міжнародним аеропортом, передає «Слово і Діло».

Журналіст стверджує, що 93-я механізована бригада ЗСУ продовжує виконувати наказ із утримання летовища та, незважаючи на перемир'я, відбивати численні атаки терористів. При цьому, враховуючи маштаб руйнувань, сенсу зберігати контроль за аеропортом практично немає.

«Таке стихійне лихо, цей наказ – ніхто з добровольців не тримав би той аеропорт, підірвав би та пішов, але наказ – це за межами раціо, це – честь. І 93-тя там стоїть, але про це мало пишуть у фейсбуках. Щоночі слово «наказ» – це поранені, інколи й убиті», - констатує Луценко.

Читайте також: Війна: чому Україна переможе

Днями «Слово і Діло» вже писало про те, що, незважаючи на Мінські домовленості, українські силовики, котрі утримують Донецький аеропорт, постійно зазнають обстрілів з боку представників ДНР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: