Політичні сили залучатимуть до своїх списків військових - експерт

Читать на русском

Олександр Черненко, голова правління Комітету виборців України, громадський діяч, політичний експерт вважає, що політичні сили прагнутимуть залучити до своїх списків учасників військових дй.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», розпочату передвиборчу кампанію та з'їзди політичних партій.

«Очевидно, що на цих виборах політичні сили прагнутимуть залучити до своїх списків учасників військових дій», - вважає Олександр Черненко.

Експерт також вважає, що військові дії прямо впливатимуть на цю кампанію — «для виборця матимуть значення дії, а не лише слова».

Читайте також: Гриценко вирішив йти в Раду за відкритими списками

Олександр Черненко також зазначив, що зараз є два чітких лідери: Блок Петра Порошенка і Радикальна партія Ляшка. Експерт також вважає, що є шанс потрапити да парламенту і у Натілії Королевської.

«Королевська може пройти по мажоритарці на одному з округів. Також не виключно, що її може запросити в свій список політична сила Сергія Тігіпка», - підсумував Олександр Черненко.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко та командир однієї з рот батальйону «Дніпро» Володимир Парасюк можуть увійти до списку партії «Народний Фронт», яку очолює спікер парламенту Олександр Турчинов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: