Хто з політиків обіцяв минулого тижня більше за всіх? (ІНФОГРАФІКА)

Читать на русском

Щотижневий рейтинг ТОП-5 українських політиків, які обіцяли протягом минулого тижня найбільше.

Уже практикою для проекту «Слово і Діло» стало підбиття підсумків тижня щодо обіцянок українських політиків. Останнього разу перше місце в нашому рейтингу політиків, що давали найбільше обіцянок протягом 28.07.-03.08.2014 став прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

За підсумками моніторингу минулого тижня, очолив список лідерів за найбільшою кількістю обіцянок у період 04.-10.08.2014 мер столиці Віталій Кличко. Зокрема, серед обіцяного очільником КМДА були закупівлі 49 одиниць снігозбиральної техніки, кадрові ротації в міській адміністрації, оголошення прізвищ головних київських корупціонерів, а також гаряча вода киянам до кінця вересня і тепло в їхніх домівках узимку. Все це знаходиться у процесі виконання київським мером.

Читайте також: Хто з політиків виконував і не виконував найбільше обіцянок у липні

Друге місце одразу після міського голови Києва за кількістю обіцянок посів голова Сумської ОДА Володимир Шульга. Замкнув же трійку лідерів за кількістю обіцянок на минулому тижні генеральний директор «Укрзалізниці» Борис Остапюк. З повним переліком учасників ТОП-5 українських політиків, що роздавали найбільше обіцянок протягом минулого тижня ви можете ознайомитися нижче.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: