Найбільше продовження Майдану хочуть Коломойський і Тимошенко - експерт

Читать на русском

Юрист і громадський діяч Тетяна Монтян впевнена у тому, що продовження Майдану зараз понад усе вигідно противникам Порошенка.

Про це вона заявила «Слову і Ділу», коментуючи сьогоднішні події на Майдані Незалежності.

Рішення зачистити Майдан, за словами Монтян, швидше за все, було прийняте для того, щоб підтримати патріотичні настрої у громадян.

«Зачищає Ярема, але виходить у нього дуже погано. Майдан дав несподіваний опір. Під виглядом комунальників зачистку проводили міліція і «тітушки». До того ж думка киян теж розділилася. Одні говорять, що Майдан вже не той і його пора прибрати. Інші, говорять, пробачте, а що в країні немає інших проблем?», - відзначає експерт.

До того ж, зі слів Тетяни Монтян, Майдан наразі об'єднує дуже різних людей. «Це і відверто маргінальні особи, і патріоти-пасіонарії, які не можуть піти на фронт. Наприклад, Комітет Звільнення Політв'язнів, в якому основна маса - це жінки», - говорить юрист.

Плюс до всього, на думку експерта, ми маємо дуже дивну війну. Вона відзначила, що Порошенко, не дивлячись на АТО, продовжує випускати кондитерські вироби на фабриці в Липецьку.

Також показовим, на її думку, є той факт, що техніка купується для потреб армії на КАМАЗі, хоча куди логічніше було б робити ці закупівлі на КРАЗі. «Виходить війна подвійних стандартів», - резюмує Монтян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: