Робота в уряді Яценюка – «особиста трагедія» для Шеремети (ЕКСПЕРТ)

Читать на русском

Робота в уряді Яценюка перетворилась на «особисту трагедію» для міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремети.

Таку думку висловив учора в ході експертного обговорення, ініційованого «Словом і Ділом», політичний аналітик Євген Магда.

За словами експерта, наразі від Шеремети вже шостий місяць поспіль чекають дива, але якщо ще на початку свого перебування на посаді він міг сказати, вибачте, я ще працюю, то наразі часу пройшло достатньо.

«…Ліки, продукти, комунальні послуги здорожчали, долар піднявся, і всі питають: а де диво? Говорили про шокову терапію. А коли вона буде? Клізму ставити чи уколи робити – розуміння нема», – каже експерт.

Разом з тим одним із небагатьох, за словами Євгена Магди, хто спирається в нинішньому уряді на реальний досвід можна назвати Володимира Гройсмана.

«Він керував обласним центром, причому за кількох президентів. І як би ми не ставилися до Гройсмана, але він, пропрацювавши на багатьох державних посадах, так же само як і Яценюк, знає всі тонкощі документообігу. Як що відбувається і створюється. А що може, наприклад, при всій повазі до людини, що постраждала від злочинного режиму Януковича, міністр Булатов? Не розумію. Так само, як і не розумію, чому наразі до нього немає претензій у суспільстві? Бо це міністерство, яке нікого не цікавить і нікому не потрібне? От вам і квотна система. Я вже остаточно протягом цих останніх 5 місяців переконався, що партійні квоти – це найбільше зло, яке тільки може бути в українському політикумі», – наголосив експерт.

Нагадаємо, що вчора, за ініціативи «Слова і Діла» відбулось експертне обговорення за участю провідних блогерів та експертів України на тему «Привіт Ростову: українські реалії та оцінки майбутнього».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: