На чому піарились українські політики в липні (ІНФОГРАФІКА)

Читать на русском

Обіцянки завжди були серйозною зброєю в арсеналі вітчизняних політиків. Однак, залежно від періоду політичного сезону, виборів або ж інших подій, що мають вплив на ситуацію в країні, їхня тематична спрямованість має властивість змінюватися. 

Саме тому «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, на предмет чого найбільше в цьому місяці виголошували власні обіцянки українські політики.

Виходячи з рейтингів, котрі містить нижченаведена інфографіка, трьома найбільш резонансними темами в роздачі обіцянок стали питання реформування державного управління (73 обіцянки, з яких виконано 8, не виконано 4, а 61 знаходиться в процесі виконання), оборони та національної безпеки (43 обіцянки в цілому, з яких 2 виконано, 2 не виконано, а 39 – в процесі реалізації) та правоохоронних органів і судової системи (32 обіцянки, з яких 30 – в процесі виконання, а 2 виконано).

Кількісні показники виконання та невиконання обіцянок українських політиків щодо інших питань можна побачити серед наступних рейтингових позицій, що вказані в інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» здійснює системний і комплексний моніторинг обіцянок українських політиків різних рівнів, з детальних змістом та якістю виконання котрих можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: