Хвиля народних протестів на Західній Україні (ІНФОГРАФІКА)

Читать на русском

Тема чи, радше, проблема мобілізації до лав Збройних Сил України набирає нових обертів. І якщо раніше відповідне питання було на вустах або радикально налаштованих політичних діячів, або ж військових, то нині ситуація з мобілізацією вийшла на вулиці, а точніше, автошляхи українських міст.

Люди надзвичайно обурені, що чоловіків, синів та батьків забирають до армії і відправляють на схід. Перший дзвінок пролунав на Львівщині ще до чергового рішення Президента та парламенту про часткову мобілізацію. 20 липня близько обіду в районі села Гамаліївка, що під Львовом, місцеві, переважно жінки, перекрили міжнародну трасу Київ-Чоп. Це потягло за собою ланцюгову реакцію перекриття інших доріг.

Саме тому «Слово і Діло» вирішило проаналізувати динаміку «дорожніх протестів», які прокотилися днями населеними пунктами Західної України.

За умови відсутності належної реакції щодо цієї проблеми з боку очільників відповідних областей і керівництва держави ми будемо продовжувати й надалі інформувати вас щодо розвитку таких подій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: