Зеленський заявив, що росіяни відповідатимуть за черговий удар по Харкову

Російські терористи відповідатимуть за свої дії як у Харкові, так і в усіх містах України, по яких летять вбивчі ракети та дрони.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму Twitter (X) 4 квітня, коментуючи нічну атаку на Харків.

«Удар по Харкову, звичайний житловий будинок. Трьома шахедами. Підлий та цинічний напад, коли рятувальники прибули на місце удару, терористи атакували знову», – написав він.

В результаті атаки загинули троє рятувальників і жінка. Президент висловив співчуття сім'ям та близьким загиблих.

Зеленський наголосив, що посилення протиповітряної оборони нашої країни дозволить зберегти життя та захистити українців.

«Російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові та за всі акти агресії проти нашого народу. Ми працюємо з нашими партнерами, щоб посилити захист наших міст і сіл та захистити наших громадян. Зміцнення можливостей протиповітряної оборони України безпосередньо означає порятунок життів», – зазначив президент.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія атакувала безпілотниками Харків. За даними ОВА, росіяни випустили щонайменше 15 безпілотників по всьому регіону, деякі з них збила ППО. У Харкові під прицілами були Новобаварський та Салтівський райони.

Чотири людини загинули, серед них три працівника ДСНС. Кількість постраждалих внаслідок атаки дронів на Харків зросла до 12 осіб.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО