Зеленський призначив держуповноваженого АМКУ

Президент Володимир Зеленський призначив Державного уповноваженого Антимонопольного комітету України. Цю посаду обійняв Максим Сандига.

Про це йдеться в указі Зеленського на сайті президента.

«Призначити Сандигу Максима Вікторовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України», – йдеться у документі.

Максим Сандига народився 17 червня 1985 року у Харкові. 2007 року закінчив Академію адвокатури України, за спеціальністю «Правознавство». У 2011 році закінчив Національну академію прокуратури України, за спеціальністю – «Правознавство», освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр права.

Працював юристом, помічником прокурора Деснянського району Києва. З 2014 до 2020 року працював на різних посадах у Генеральній прокуратурі. З 2020 по 2021 рік обіймав посаду заступника керівника департаменту – керівника першого відділу перевірок Департаменту з питань дотримання законодавства про конфлікт інтересів та обмежень щодо запобігання корупції НАЗК.

З січня 2021 року обіймав посаду заступника голови Донецької ОДА з питань цифровізації.

Нагадаємо, у вересні Рада призначила колишнього голову Донецької ОДА Павла Кириленка головою Антимонопольного комітету. У грудні Кабмін призначив нового голову Держспецзв'язку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО