Біля Кліщіївки та Андріївки йде позиційна війна на виснаження – ЗСУ

На Бахмутському напрямку в районі Кліщіївки та Андріївки російські війська сконцентрували ведення штурмових дій, проте успіхів у ворога немає. Наразі вже йде війна на виснаження.

Про це заявив пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади (3-я ОШБр) Олександр Бородін в ефірі телемарафону.

За його словами, за останню добу було близько 15 спроб штурмових дій із застосуванням артилерії, авіації та БПЛА. Як зазначив пресофіцер, оборонні позиції ворога дуже погані.

У бійців ЗСУ вони значно кращі. Ворог на Бахмутському напрямку б'є досить щільно артилерією, БПЛА та авіацією. В якийсь момент вони пускають піхоту.

«Піхота здебільшого нічого не досягає і відходить назад – це все повторюється. Іноді, коли піхота підходить ближче, доводиться розпочинати дуже потужні бої на межі 50-100 метрів, але це вже рідкість. Найчастіше вона не доходить так близько. І так постійно повторюється. Це вже можна якось назвати і позиційною війною на виснаження», – розповів Бородін.

Нагадаємо, генерал Олександр Сирський розповів про тактику окупантів після втрати Андріївки та Кліщіївки. Нещодавно повідомлялося, що під Бахмутом росіяни атакують із новою силою.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО