Росіяни намагалися повернути позиції під Бахмутом – ЗСУ

Російські окупанти знову атакували позиції наших захисників, намагаючись повернути раніше втрачені території у районі Андріївки, Роботиного та Кліщіївки.

Про це розповів представник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов у ефірі телемарафону 19 вересня.

За його словами, зараз Сили оборони продовжують штурмові дії в районі на південь від міста Бахмут Донецької області. Наносять ворогові значні втрати у живій силі та техніці. Закріплюються на досягнутих рубежах.

«На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки супротивника у районі Кліщіївки Донецької області. Противник намагався відновити втрачене становище у районі Андріївки. Успіху не було», – зазначив Ковальов.

Він також розповів, що сили оборони на Запоріжжі продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрати у живій силі та техніці.

«На Мелітопольському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області, намагаючись відновити втрачене положення», – додав спікер.

Також армія рф вела невдалі наступальні дії в районі Мар'їнки Донецької області. На Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони продовжують утримувати ініціативу.

Нагадаємо, у звільненій Андріївці ЗСУ підняли прапор України. Також з'явилося відео боїв за Кліщіївку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО