У Кривому Розі кількість постраждалих зросла до 44 (оновлено)

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Кривому Рогу кількість постраждалих зросла до 44.

Про це повідомили у МВС України.

«Кривий Ріг. За попередніми даними, станом на 11:00 загинула 1 особа, ще 44 – постраждали. У пункті психологічної допомоги ДСНС надано допомогу 68 особам», – сказано у повідомленні.

Голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул у Telegram повідомляв, що з усіх постраждалих 19 осіб зараз перебувають у лікарнях. Число жертв не змінювалося – загинула одна людина.

«Більшість постраждалих в стані середньої тяжкості або «задовільні». Втім, є й «важкі»», – уточнив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він також додав, що в місті пошкоджено 3 адмінбудівлі. Частково зачеплено 7 житлових будинків, серед них багатоповерхівка. Пожежа, що виникла в гаражах, локалізована. Обстеження території продовжується.

Нагадаємо, росія вранці 8 вересня завдала ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок влучання по адміністративній будівлі загинув поліцейський. Ще трьох рятувальників дістали з-під завалів. Вони перебувають у тяжкому стані. Шість співробітників отримали травми різного ступеня важкості. Загалом спочатку повідомлялося про 25 постраждалих.

Також сьогодні вранці росія вдарила ракетою по Сумах. Постраждали троє людей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО