Росія знову каже про затримання «українських диверсантів»

Російська фсб знову повідомила про нібито затримання «українських диверсантів» на окупованій території Запорізької області.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що затримані начебто планували здійснити «терористичний акт» щодо одного з окупаційних керівників Запорізької АЕС.

«Координація «злочинної діяльності» здійснювалася українськими спецслужбами як безпосередньо через співробітників ГУР МОУ, так і через посередника», – йдеться у повідомленні.

Російська спецслужба заявляє про вилучений вибуховий пристрій, а також автоматичну стрілецьку зброю, боєприпаси до неї, вибухові речовини.

Затримані буцімто здійснювали збір відомостей про місцезнаходження російських військових об'єктів, особового складу збройних сил та правоохоронних органів країни-агресорки, та проросійськи налаштованих місцевих жителів.

Росіяни порушили щодо цього кримінальну справу.

Нагадаємо, у росії 6 квітня заявили про «20 українських диверсантів», які нібито намагалися потрапити у Брянську область.

А у березні російські пропагандисти також почали поширювати інформацію про те, що нібито група українських диверсантів проникла до Брянської області, влаштувала стрілянину, а також взяла у заручники людей. При цьому російські ЗМІ суперечать собі у своїх відомостях.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО