Франція заблокувала рахунки пропагандистського каналу RT, в рф пригрозили відповіддю

Франція заблокувала банківські рахунки пропагандистського російського каналу RT France в рамках дев'ятого пакета санкцій. В росії пригрозили заходами у відповідь.

Про це пише російське видання «TACC».

Відомо, що рахунки пропагандистів заблокували в рамках дев'ятого пакета санкцій. Це ставить під питання продовження роботи RT France. За словами шеф-редакторки телеканалу Ксенії Федорової вони, ймовірно, не зможуть виплачувати зарплати робітникам.

Варто зауважити, що співробітники RT побоюються, що їм буде складно знайти роботу через те, що їх вважають пропагандистами.

Тим часом в Кремлі погрожують заходами проти французьких ЗМІ.

«Блокування рахунків RT France призведе до заходів у відповідь щодо французьких ЗМІ в росії. Вони будуть такими, що їх запам'ятають, якщо влада Франції не перестане тероризувати російських журналістів», – заявили в МЗС країни-терориста.

Нагадаємо, в середині грудня ЄС офіційно погодив дев'ятий пакет санкцій проти росії. У Єврокомісії повідомляли, що до нього увійшло.

Додамо, що Україна розраховує на обмеження проти ядерної галузі росії, зокрема «Росатому», у десятому санкційному пакеті проти рф.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО