Через ворожу атаку Харків та Полтава залишилися без світла

Через чергову масовану ракетну атаку в п'ятницю, 16 грудня, Харків і Полтава повністю залишилися без світла.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та мер Полтави Олександр Мамай.

Після вибухів, які пролунали у Харкові, у місті зникло світло. Метрополітен призупинив роботу. Світла немає також і у Харківській області.

«Харків знеструмлений, але працюють усі «Пункти Незламності», де можна зігрітися, підзарядити телефон, там є гарячий чай та інтернет», – йдеться в повідомленні Терехова.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що є влучання в об’єкти критичної інфраструктури в Чугуївському районі. Попередньо, без постраждалих.

Без електроенергії залишилася також Полтава.

«Полтава без електроенергії. Полтавці! Зберігайте спокій. Поки ми лишаємося без електропостачання. Вимкніть всі електроприлади. Повітряна тривога ще триває. Будьте обережні. Слідкуйте за наступними повідомленнями», – зазначив мер.

Варто також додати, що внаслідок пошкодження енергетичної інфраструктури низка залізничних ділянок у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена.

«Наразі пасажирські електропоїзди у цих регіонах рухатимуться під резервними тепловозами. Зберігайте спокій, слідкуйте за оновленнями інформації на офіційних каналах Укрзалізниці та вокзалах», – розповіли в УЗ.

Нагадаємо, у п’ятницю, 16 грудня, зранку в усіх областях України оголосили про повітряну тривогу. Попередили про пуск близько 60 ракет. Наразі повідомляли про влучання на Харківщині та у Кривому Розі, а також про вибухи у Запоріжжі, Полтавській області та Вінниці.

У в Дніпровському, Деснянському та Голосіївському районах Києва також пролунали звуки вибухів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО