Окупанти обстріляли 12 населених пунктів Донеччини, є загиблі та поранені

У Донецькій області в ніч на 1 жовтня російські війська вели обстріли від Вугледара до Соледара, внаслідок чого поранення дістали три мирних жителі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області в Facebook.

Відомо, що російські війська за добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області, є поранені та загиблі мирні жителі. Зокрема, рф била по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Сіверськ, Костянтинівка, Вугледар, Красногорівка, смт Північне, селах Новокалинове, Карлівка, Максимільянівка, Бердичі.

Ворог застосував проти мирного населення міномети, РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерію. Внаслідок обстрілів знищено та пошкоджено 23 цивільні об’єкти – 14 житлових будинків, дитсадок, магазин, гаражі, господарську споруду, автомобіль.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко також повідомив у Телеграмі, що 30 вересня окупанти вбили чотирьох жителів Донецької області і ще 6 людей поранили. Вночі 1 жовтня від обстрілів постраждали ще троє людей.

Нагадаємо, українські бійці оточили російське угрупування в районі Лимана. Поблизу міста звільнено п'ять населених пунктів.

У звіті аналітиків Інституту вивчення війни 1 вересня йдеться, що українські військові, швидше за все, можуть звільнити Лиман на Донеччині протягом наступних 72 годин.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО