У Харкові частково без електрики залишаються два райони, весь транспорт працює за графіком

У Харкові Новобаварський та Основ'янський райони все ще частково знеструмлені через удар російських військових по ТЕЦ-5. Водночас метро та наземний транспорт зранку вийшов на звичні маршрути.

Як повідомив спікер «Харківобленерго» Володимир Скічко, над відновленням електропостачання харківські енергетики працювали всю ніч, передає Суспільне.

«На території області, яка підконтрольна Україні, це вдалося зробити повністю. У Харкові частково знеструмленими залишаються Новобаварський та Основ'янський райони, там продовжуються роботи з підключення систем», – сказав Скічко.

Терміни, коли фахівці відновлять електропостачання у цих районах, поки що невідомі.

За інформацією прессекретаря Харківської міськради Ольги Мірошниченко, наземний та підземний транспорт у Харкові працює.

«Все місто їде. Де не вистачало напруження для тролейбусів, ми вивели додаткові автобуси Karsan», – розповіла вона.

Нагадаємо, за даними голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, електропостачання та водопостачання в області відновлено на 80%. Роботи ще продовжуються. Як повідомляв мер Харкова, наслідки ракетних ударів по ТЕЦ – тяжкі.

Увечері 11 вересня частково зникла електроенергія у Харківській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

Пізніше стало відомо, що окупанти завдали прямих ударів по критичній інфраструктурі, зокрема, по Харківській ТЕЦ-5. У Сумській, Полтавській та Дніпропетровській електрику дали ще вчора увечері.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО