Обстріли Харківщини: за добу один загиблий та 5 поранених

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Вночі знову було завдано ракетних ударів по Чугуївському району.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Зокрема, за його словами, вранці у вівторок армія росії обстріляла с. Мосьпанове, 2 особи отримали поранення та госпіталізовані до медичних закладів. Ще одну жінку було поранено внаслідок ранкових обстрілів Циркунів.

Близько 3 години ночі окупанти обстріляли с. Коробочкине, а після 4 години ранку - завдали ракетного удару по Клугино-Башкирівці Чугуївського району. Пошкоджено приватні домоволодіння, сталися пожежі.

«Протягом доби із пораненнями госпіталізували 5 мирних мешканців. У Харківському районі – 2 особи, Чугуївський район – 3 особи. На жаль, 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківському районі загинув», - написав Синєгубов.

Внаслідок ворожих обстрілів у понеділок сталися дві пожежі на полях пшениці, а в Харківському районі області - сильна пожежа у медичному закладі.

Нагадаємо, попередньої ночі рф також вдарила ракетами по Чугуївському та Богодухівському районах. До цього окупанти запускали ракети по Харкову.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО