Російські окупанти на Запоріжжі влаштовують масове пияцтво – ГУР

Через масове пияцтво військових росії на тимчасово окупованих територіях Запорізької області намагаються заборонити продаж алкоголю російським солдатам.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України у середу, 6 липня.

«Особистий склад підрозділів окупаційної армії, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, наголошується на масовому зловживанні алкогольними напоями», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, це призводить до численних порушень дисципліни та серйозних правопорушень.

«Почастішали випадки залишення місць несення служби; перебування на вогневих позиціях у нетверезому стані; порушення правил користування стрілецькою зброєю; ДТП за участю військовослужбовців у нетверезому стані», - розповіли у розвідці.

«У ситуацію змушені були втрутитися керівництво комендатури військ росгвардії росії і так званої «військово-цивільною адміністрацією» Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушком (до війни був професійним дідом Морозом і ведучим на весіллях). Як запобіжний захід на територіях Михайлівської та Роздольської громад запроваджено заборону на продаж алкогольних напоїв (у тому числі пива) військовослужбовцям росії», - повідомили в ГУР.

Нагадаємо, розвідка також дізналася, що військові рф крадуть запчастини з бойової техніки, продають їх або змінюють на алкоголь.

Раніше повідомлялося, що командири росіян влаштовують стрілянину між собою.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО