Стали відомі подробиці ранкових обстрілів Києва та Броварської громади

У Києві внаслідок ворожих ракетних ударів сьогодні вранці, 5 червня, госпіталізовано одну людину. Також близько 6-ї години ранку російські війська здійснили обстріл Броварської громади на Київщині.

Про це повідомляють Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі та мер Броварів Ігор Сапожко у Фейсбуці.

«Щодо вранішніх вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. На даний момент жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували», - зауважив столичний мер.

Згідно зі словами Кличка, служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки.

При цьому, сьогодні близько 6-ї години ранку окупанти здійснили обстріл територій поблизу Броварської громади Київської області.

«Близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій в безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає», - зазначив Сапожко.

Мер Броварів закликав людей зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях.

Раніше ми повідомляли, що у Києві сьогодні вранці, 5 червня, прогриміли вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах міста. На лівому березі видно дим.

Нагадаємо, що за сто днів повномасштабної війни з росією по Києву вдарило 28 ракет окупантів, загинули 95 мирних жителів, зокрема четверо дітей.

Також Генштаб ЗСУ повідомив про ситуацію на фронтах станом на 102-й день війни.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО