В Ізраїлі розбився військовий вертоліт, є загиблі

Військовий вертоліт Військово-повітряних сил Ізраїлю впав в Середземне море біля міста Хайфа в ході тренувального польоту ввечері 3 січня. Два пілоти вертольота загинули в результаті авіакатастрофи, третій член екіпажу важко поранений.

Про це повідомляє пресслужба ізраїльської армії.

«Двоє офіцерів армії Ізраїлю загинули, ще один отримав поранення середнього ступеня тяжкості» - сказано в повідомленні ЦАХАЛа. Ізраїльські військові висловили співчуття сім'ям загиблих.

Ізраїльське видання Kan з посиланням на бригадного генерала Аміра Лазара повідомляє, що вертоліт брав участь у спільному тренуванні ВПС та ВМФ. Він розбився близько 21 години за місцевим часом, вже через годину тіла загиблих були знайдені. Водночас знайшли і єдиного вцілілого в катастрофі. Рятувальні роботи були дуже ускладнені.

«Вертоліт знаходився під водою, пілотів витягли водолази. Це складна подія для темної ночі. Оскільки місцезнаходження вертольота було неясно, потрібен був час, щоб дістатися до нього» - розповів Лазар.

Раніше в Індії 13 людей загинули в результаті падіння вертольота Мі-17 російського виробництва неподалік від пункту призначення на півдні штату Тамілнад. Серед загиблих виявився міністр оборони Індії, генерал Біпін Рават.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО