Комісія з обрання голови САП сьогодні проводить засідання

Конкурсна комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та на інші посади в САП розпочала роботу у вівторок, 21 грудня.

Засідання транслюється на YouTube сторінці конкурсної комісії.

Комісія зібралася у повному складі та затвердила порядок денний: проведення співбесід з кандидатами на адміністративні посади САП та з кандидатами на посаду керівника САП, оцінювання результатів, визначення переможців конкурсу.

Комісія зібралася у повному складі та затвердила порядок денний: проведення співбесід з кандидатами на адміністративні посади САП та з кандидатами на посаду керівника САП, оцінювання результатів, визначення переможців конкурсу, пише Інтерфакс-Україна.

Передбачено співбесіду в усній формі, на кожного кандидата до 60 хвилин, після чого буде підраховано кількість балів та визначено переможців.

Водночас один з двох фіналістів конкурсу на посаду керівника САП-прокурор Офісу генерального прокурора Андрій Синюк попросив відтермінувати проведення конкурсу через рішення Окружного адміністративного суду. Втім комісія продовжила свою роботу далі.

Нагадаємо, напередодні ОАСК заблокував проведення конкурсу на главу САП, скасувавши порядок роботи конкурсної комісії. Його рішення набуде чинності лише через місяць, до того ж, його ще можуть оскаржити в апеляції.

В Офісі президента відреагували на рішення ОАСК.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО