Синоптики прогнозують дощові вихідні

У всіх регіонах України 20 листопада очікується дощова погода. У неділю, 21 листопада, буде менш хмарно та з проясненням. Сильних морозів не очікується.

Такий прогноз на сайті Укргідрометцентру.

Так, 20 листопада на всій території України буде вітряно.

У Львівській та Івано-Франківській, Чернівецькій та Черкаській, Вінницькій та Полтавській, Кіровоградській та Дніпропетровській, Донецькій та Луганській, Харківській та Запорізькій областях, а також на півдні країни очікуються пориви вітру до 15-20 м/сек.

Також у суботу майже по всій Україні пройдуть холодні дощі, особливо волого буде на сході та північному сході. У Луганській, Донецькій, Сумській та Харківській областях буде прохолодно – стовпчики термометра вдень не піднімуться вище за 3-7°.

На решті території країни в середньому 7-10°. Вночі плюсова температура утримається скрізь, окрім Харківської, Сумської та Донецької областей, де очікуються заморозки до -1° та мокрий сніг.

У неділю, за даними синоптиків, погода буде хоч і вітряною, але теплою та ясною. Повітря прогріється до 9-12° у західних областях України, на півдні та у Вінницькій області.

У східних, північних областях та на Закарпатті очікується до 6-9°, у центральних регіонах та Києві – до 8-10°.

Морозів у ніч на понеділок не очікується – лише на сході температура впаде до 0°, на решті території – до 3-6°.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на Новий рік. Також метеоролог повідомляв, чи залишаться в Україні зими.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО