Під Києвом озброєний чоловік пограбував продуктовий магазин

У суботу, 23 жовтня, під Києвом озброєний пістолетом чоловік пограбував продуктовий магазин і кілька разів вистрілив у водія вантажівки - менше ніж за годину поліція встановила особу нападника і затримала його.

Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області.

Інцидент трапився близько полудня в Бориспільському районі Київської області. За даними правоохоронців, невідомий чоловік зайшов до магазину і погрожуючи продавчині пістолетом викрав продукти харчування та зник.

Також до поліції звернувся 33-річний водій вантажівки Isuzu. За його словами, чоловік розбив бокове скло автомобіля і декілька разів вистрілив в його сторону.

На місце виїхала оперативна група Бориспільського районного управління поліції. Правоохоронці встановили прикмети озброєного чоловіка та менш ніж за годину затримали його. Ним виявився 30-річний житель села Глибоке.

У результаті інциденту ніхто не постраждав. У результаті медичного огляду встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом порушено дві кримінальні справи - за ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років тюремного ув'язнення.

Раніше СБУ затримала банду, яку 5 років розшукували за напади на банки.

Також нагадаємо, у Зеленського прокоментували напад на будинок заступника голови ОПУ Жовкви.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО