Мільйон гривень зарплати і будинок: що задекларував ексмер Запоріжжя перед відставкою

Ексмер Запоріжжя Володимир Буряк подав електронну декларацію перед відставкою, де вказав, що за 9 місяців отримав понад мільйон гривень зарплати.

Про це повідомляється в е-декларації Буряка на сайті НАЗК.

Зазначається, що зарплата міського голови у виконкомі склала 1 мільйон 8 тисяч гривень і майже дві тисячі гривень - відсотків в банку.

Так, «готівкою» Буряк зберігає 114 тисяч гривень (у 2020 році було лише 80 тисяч гривень), тисячу доларів і 257 тисяч гривень в «Укргазбанку». У «Індустріалбанку» у нього залишилося тільки 57 гривень на картковому рахунку (в минулому році він декларував 504 тисячі гривень).

При цьому, в автопарку у мера все залишилося незмінним - пересувається він на автомобілі Toyota Land Cruiser (2011 року). Також Буряк володіє автомобілем-транспортером ЛуАЗ 967М (1987 року), двома причепами та надувним човном.

Водночас, стосовно нерухомості, у Буряка є два житлових будинки в Запоріжжі (119 м2) і Курилівці (Дніпропетровська область) - 88 м2 та чотири земельні ділянки загальною площею понад 42 сотки.

Також, Володимир Буряк продовжує декларувати недобудований будинок в Запоріжжі на 510 квадратних метрів. На дружину Майю Буряк записана квартира площею у 85 квадратних метрів.

Нагадаємо, що в середу, 29 вересня, мер Запоріжжя Володимир Буряк заявив, що написав заяву про відставку за станом здоров'я.

Раніше ми повідомляли, як виконувалися обіцянки Володимиром Буряком на посаді мера Запоріжжя.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО