У вересні окупанти втратили в районі ООС шестеро бойовиків – ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України зазначив, що від початку вересня окупанти втратили 6 бойовиків, ще 12 отримали поранення.

Про це заявив Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

«Протягом останнього часу ми фіксуємо збільшення кількості та інтенсивності порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ», – йдеться в повідомленні.

Він зазначає, що на обстріли противника військовослужбовці Об’єднаних Сил дають адекватну відповідь. За даними розвідки, втрати ворога склали 6 убитими і 12 пораненими. Ситуація в районі проведення ООС залишається під повним контролем українських військових.

«Ворожі провокації є інструментом політичного тиску. Ми, як люди військові, на них не піддаємось. Натомість постійно готуємося до відбиття різних загроз, у тому числі й загрози повномасштабного вторгнення. Високий рівень наших бойових спроможностей поряд із готовністю суспільства до спротиву є гарантією стримування агресора і безпеки країни», – пише Головнокомандувач Збройних сил України.

Зазначимо, що вже восьмий рік поспіль Збройні Сили України протистоять ворогу, який вдається до порушень міжнародного порядку.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 11 вересня, на Донбасі зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. В результаті ворожого вогню двоє українських військовослужбовців загинули, дев’ятеро – дістали поранення, ще один – бойове травмування.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО