На Прикарпатті в літньому таборі отруїлися діти

На Прикарпатті сталося масове отруєння дітей в літньому таборі. Сімох неповнолітніх віком до 16 років госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

До інфекційного відділення центральної райлікарні Яремчі надійшли 7 дітей віком до 16 років, які відпочивали у заміському закладі оздоровлення та відпочинку ТОВ «Делюкс-Кідс-Карпати» у селі Татарів Надвірнянського району.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводить санітарно-епідеміологічне розслідування даного факту та здійснює позапланову перевірку у таборі. На дослідження було відібрано 6 проб готових страв, 1 проба питної води, 7 проб харчової сировини, 14 змивів на кишкову паличку та 21 змив на патфлору.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області сталося масове отруєння у приватній садибі поблизу Яремче. Там отруїлися 12 неповнолітніх, віком 16-17 років й один дорослий. Усіх постраждалих госпіталізували з діагнозом харчова токсикоінфекція.

Також додамо, в місті Глобине Полтавської області на місцевому м'ясокомбінаті 16 людей отруїлися невідомою речовиною. 14 людей забрали в лікарню.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО