Українські прикордонники проведуть спільні навчання з військовими Британії

Влітку 2021 року Державна прикордонна служба України (ДПСУ) візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Навчання проведуть на базі одного з навчальних центрів Збройних сил України, де передбачається спільне планування та виконання операцій батальйонно-тактичного рівня.

«COSSACK MACE – 2021» мають покращити взаємосумісність між військовими формуваннями Великої Британії та України. В рамках цього міжнародного проєкту передбачається спільне планування та виконання операцій батальйонно-тактичного рівня» – зазначають у повідомленні.

Вишкіл дозволить покращити злагодженість дій українських військових підрозділів та підрозділів НАТО під час оборонних та наступальних операцій. Навчання також дозволить імплементувати найкращі практики ведення операцій з врахуванням досвіду, який українські збройні формування отримали під час проведення ООС.

Нагадаємо, в районі проведення ООС представників структурних підрозділів цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України навчали вести перемовини між військовими та цивільними.

Росія 28 березня провела військові навчання біля берегів окупованого Криму

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО