Кличко запевняє, що будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію

Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

Він також показав відео, як будують мостовий перехід, що сполучатиме Поділ, Воскресенський масив та житловий масив Троєщина.

«На Подільсько-Воскресенському мостовому переході, попри складну епідеміологічну ситуацію, будівництво продовжується. Виконаний вже великий обсяг робіт. Ми вийшли на фінальну стадію. Наприкінці весни буде готовий заїзд на міст з Верхнього Валу», – розповів Кличко.

Мер повідомив, що триває також монтаж бар’єрних огорож на об'єкті, будівництво тунелів метрополітену та дорожнє покриття на території Русанівських садів. Арковий міст через річку Дніпро вже встановили в проектне положення.

«Роботи тривають і на Лівому березі, де облаштовують насип. Вони були затягнуті через блокування мешканцями Русанівських садів. Зараз ми пішли іншим шляхом – пісок доставляємо баржами, потім – тимчасовими понтонами до місця будівництва», – зауважив Кличко, додавши, що наразі відселення мешканців Русанівських садів майже завершено.

Кличко зазначив, що незважаючи на пандемію «ми повинні запустити в цьому році автомобільний рух Подільсько-Воскресенським мостовим переходом».

Нагадаємо, у Києві до кінця травня ремонтуватимуть Індустріальний міст.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО