Дубінський відреагував на своє виключення зі «Слуги народу»

Нардеп Олександр Дубінський заявив, що після його виключення зі «Слуги народу» були перейдено «всі можливі червоні лінії».

Так він прокоментував у Facebook своє виключення з фракції.

«Шановні та нешановні колеги! На жаль, події останніх трьох тижнів яскраво і чітко продемонстрували справжнє обличчя акторів на політичній сцені України. І в президентському офісі, і у нас в парламенті. Перейдено всі можливі червоні лінії», - вважає Дубинський.

За його словами, «провокації влаштовуються навіть перед американським посольством».

«А у фракції намагаються використовувати шахрайські методи для отримання потрібних комусь результатів. Результатів, які нічого спільного з інтересами українського народу не мають. Те, що ви творите, ви за це й будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни. Ще раз для всіх повторюю - це не моє персональне питання. Це питання суб'єктності нашої країни і її влади, обраної українським народом. Влади, яку ви усвідомлено робите суб'єктом шантажу й управління аферистів і тих, хто за ними стоїть», - зазначив політик.

«Ви можете оголосити результати таємного від Дубінського і виборців голосування, можете порушувати всі мислимі та немислимі процедури та демократичні норми. Я не бажаю, щоб країна жила в штучно нав'язаному кимось порядку денному і не вирішувала ті найважливіші проблеми, які, перш за все, хвилюють наших виборців», - заявив Дубінський.

Нардеп також закликав своїх ексколег по фракції, які підтримують його, не виходити з неї «на знак протесту, залишитися в ній і до останнього намагатися захистити Президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення».

«Тому що разом з Президентом в цю прірву йде й наша країна. Я знайду загальні форми співпраці для тих, хто по-справжньому вважає себе слугами українського народу, а не піддається шантажу аферистів і шахраїв і служить неукраїнським інтересам. Ми обов'язково переможемо. Не сумнівайтеся!», - написав він.

Нагадаємо, сьогодні Дубінського виключили з фракції «Слуга народу» після того, як США ввели проти нього санкції.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО