На півночі Сирії стався потужний вибух, 5 людей загинули

В районі Афрін у сирійській провінції Алеппо, що на півночі країни, стався потужний вибух, внаслідок якого загинуло щонайменше 5 осіб, серед яких – одна дитина. Ще 15 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Xinhua.

Зазначається, що інцидент стався 30 січня на підконтрольній сирійським повстанцям території. Причиною вибуху став «начинений вибухівкою» автомобіль.

«Щонайменше п'ятеро осіб, включаючи дитину, загинули і ще 15 поранені внаслідок вибуху, що прогримів у районі Афрін (Північна Сирія), підконтрольному повстанцям», - йдеться в повідомленні.

У Сирійському центрі моніторингу за дотриманням прав людини повідомили, що кількість загиблих може зрости, адже кілька поранених перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що терористи, яких пов’язують з угрупуванням «Ісламська держава», напали на пасажирський автобус біля сирійського міста Дейр-ез-Зор, внаслідок чого загинуло щонайменше 25 пасажирів.

Також ми писали, що в афганській провінції Баміян, яка знаходиться в центральній частині країни, стався подвійний теракт, внаслідок якого загинуло щонайменше 17 осіб і ще 50 - отримали поранення.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО