Село на Закарпатті закрили на карантин через COVID-19

Село Ворочево Перечинського району Закарпатської області закривають на карантин через спалах коронавірусу. На в'їзді та виїзді встановлені КПП.

Про це повідомляє Закарпатська ОДА в Facebook в неділю, 24 травня.

«У 28 жителів села Ворочево Перечинського району підтверджений COVID-19, за даними Закарпатського обласного лабораторного центру. У зв'язку з цим в Закарпатській ОДА відбулося засідання комісії з ліквідації надзвичайної ситуації. Керівник робіт видав розпорядження, за яким в межах села Ворочево з 24 травня 2020 року встановлять карантинну зону і облаштують контрольно-пропускний пункт на в'їзді і виїзді», - сказано в повідомленні.

Село знаходиться в передмісті райцентру Перечин, тому тим жителям села, які працюють в установах охорони здоров'я, закладах, організаціях, інших об'єктах критичної інфраструктури, в селі, яке є приміським для районного центру Перечин, видадуть спеціальні перепустки для переміщення через КПП.

Також запланована дезінфекція в житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, а також доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій.

Нагадаємо, в Україні станом 24 травня виявили 20 986 випадків коронавірусу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО