Комітет ВР рекомендував направити програму діяльності Кабміну на доопрацювання

Комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендує направити на доопрацювання програму діяльності Кабінету міністрів.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

«Члени комітету під час обговорення наголошували, що урядовий проект є декларативним і його не можна підтримувати», - сказано у повідомленні.

Парламентарі висловили низку зауважень до проекту постанови, зокрема, щодо відсутності конкретики в програмі діяльності уряду, а також висловили пропозиції для врахування їх під час доопрацювання проекту.

«За результатами обговорення комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній раді направити проект постанови №3330 на доопрацювання з урахуванням зауважень та пропозицій, висловлених членами комітету під час обговорення. Своє рішення комітет направив головному комітету з опрацювання проекту - комітету з економічного розвитку», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів Дениса Шмигаля 2 квітня затвердив програму своєї діяльності.

У проєкті програми уряду підтверджується курс України на європейську та євроатлантичну інтеграцію, а також реалізація принципів економічного, правового, соціального розвитку, передбачених Угодою про асоціацію України з ЄС.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО