Справа Кожари: на одязі дружини ексміністра знайшли сліди від пострілу

На одязі дружини ексміністра Леоніда Кожари експертиза виявила сліди від пострілу.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо» у вівторок, 31 березня.

Кожара був заарештований за підозрою у вбивстві колишнього гендиректора телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

За даними журналістів, після смерті Старицького одяг Леоніда Кожари та його дружини Марини Козерод віддали на експертизу. У висновках експертів значиться, що на одязі й тілі Кожари не знайшли ні слідів крові Старицького, ні слідів від пострілу.

Водночас на спортивній кофті, в яку в день вбивства була одягнена Козерод, експерти виявили дифеніламін, який може свідчити про наявність слідів від пострілу. Журналісти зв'язалися з прокурором у цій справі, який відмовився відповідати усно на питання.

«Слідство.Інфо» зв'язувалося з Мариною Козерод напередодні затримання її чоловіка. Однак жінка не захотіла спілкуватися і пояснити, як на її одязі в той вечір з'явилися сліди від пострілу. При цьому вже після затримання Кожари її показання змінилися.

За даними джерел, суд допитував її в закритому режимі. У нових свідченнях Козерод вказує, що коли її чоловік був на другому поверсі, Старицький нібито дістав із шухляди пістолет і хотів вийти на вулицю постріляти. Козерод намагалася його зупинити і хапала за руки, нібито цієї миті й стався постріл.

Раніше адвокати Кожари заявили, що його дружина зізналася у випадковому вбивстві.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО