На Донбасі стався новий бій, є втрати серед ВСУ

Сьогодні, 10 березня, російські окупаційні війська розгорнули вогневу атаку українських військових на донецькому напрямку. Крім того, бойовики знову підбили ракетою вантажівку з бійцями ООС.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС в Facebook.

«Російські окупанти вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї, зокрема, мінометів калібру 120 мм, а також застосовували гранатомети різних систем, крупнокаліберний кулемет і стрілецьку зброю», – сказано в повідомленні.

Як відзначили в штабі, станом на 12.00 10 березня бій уже закінчився. Для придушенням атаки бойовиків українські військові використовували вогневу зброю. Це дозволило дати російським окупантам адекватну відповідь, уточнили в пресцентрі.

Також повідомляється, що бойовики обстріляли з ракетного комплексу військовий вантажний автомобіль підрозділу ООС. Через пряме влучення ракети в машину бійці ВСУ зазнали втрат. Про точну кількість загиблих у штабі поки не повідомляють.

Зараз у повній готовності перебуває підрозділ резерву зі складу Об'єднаних сил.

«Ситуація контролюється. Втрати противника уточнюються», – додали в штабі ООС.

Нагадаємо, 9 березня бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове ураження.

Раніше на Донбасі через обстріл бойовиків загорівся пункт ВСУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО