У Раді створили робочу групу для розслідування наступу бойовиків

У парламенті створили робочу групу для розслідування обстрілів на Донбасі з боку бойовиків 18 лютого.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, пише пресслужба ВР.

За його словами, члени парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони ухвалили рішення запросити людину, яка безпосередньо була в тому районі, щоб доповісти з усіма подробицями.

«Ми запросили генерала Наєва, він нам пояснив багато додаткових деталей, але ми ще вирішили створити таку закриту групу... Там є оперативні відео, які мають закритий характер. Ми вирішили створити робочу групу. Ті люди, які хочуть увійти від комітету, мають доступ до держтаємниці, зможуть в рамках робочої групи ознайомитися з деталями і отримати цю інформацію», - зазначив він.

За його словами, до робочої групи входитимуть народний депутат України від фракції «Європейська солідарність» Михайло Забродський, нардеп від «Слуги народу» Ігор Герасименко, нардеп від «Голосу» Роман Костенко.

«Група працюватиме таким чином: направляємо запит до Генштабу, домовляємося про час, матеріали будуть аналізувати, після чого буде фінальна доповідь на комітеті», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 18 лютого озброєні формування РФ атакували українські позиції. Під вогневим прикриттям російські бойовики перейшли до активних наступальних дій.

Раніше Німеччина закликала розслідувати атаку бойовиків на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО