В «Укренерго» оголосили конкурс на посаду голови правління

Наглядова рада «Укренерго» оголосила конкурс на посаду голови правління Національної компанії.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Згідно з пропозицією Міністерства фінансів України, статутом НЕК «Укренерго» та рішенням наглядової ради від 6 грудня 2019 року, оголошується відбір кандидатур на посаду голови правління НЕК «Укренерго», - відзначили в пресслужбі.

Претенденти повинні подати заяву на ім'я голови комітету з питань призначень та винагород наглядової ради компанії Олів'є Апперт, біографічну довідку і/або резюме, декларацію про відсутність конфлікту інтересів з компанією і згоду на обробку персональних даних. Прийом заявок і базового пакету документів буде завершено 27 січня в 18:00 години.

Серед вимог до претендентів: бездоганна ділова репутація, досвід роботи на українському або східноєвропейському ринках в перехідний період, досвід роботи на керівних посадах вищої ланки в організаціях/установах або міністерствах під час проектів трансформацій, викликаних ринковими змінами.

Наступним етапом буде співбесіда з членами наглядової ради компанії. Повний перелік документів, необхідних для проходження цього етапу опублікований на сайті «Укренерго».

Раніше Національна поліція України проводила обшуки в НЕК «Укренерго». Були вилучені документи щодо проекту будівництва волоконно-оптичної лінії зв'язку ХАЕС-РАЕС.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралася, що собою являє новий ринок електроенергії.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО