Святкування Різдва: рятувальники закликали відмовитися від феєрверків

Під час святкування Різдва, рятувальники закликають українців відмовитися від використання петард, салютів та феєрверків.

Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій у понеділок, 6 січня.

У пресслужбі нагадали, що 1 січня до реанімаційного відділення обласної лікарні з опіками обличчя і переломами черепа і кістки правого ока був госпіталізований 40-річний житель с. Миколаївка Ємільчинського району Житомирської області. Як з'ясувалося, чоловік запалив салют, проте останній різко вибухнув. Очевидці події відразу ж викликали медиків, які госпіталізували травмованого до медичного закладу.

«Тому, з метою попередження виникнення трагічних випадків під час Різдвяних свят, рятувальники ДСНС України радять відмовитися від використання петард, салютів та феєрверків. Крім того, у багатьох населених пунктах введено заборону на використання піротехнічних виробів до завершення бойових дій на сході країни», - заявили рятувальники.

Нагадаємо, в Києві на Різдво, 7 січня, обмежать рух транспорту в центрі міста, а також можливі обмеження на вхід до центральних станції метро.

Раніше повідомлялося, що рятувальників перевели на посилений режим служби на час святкування Різдва.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО