Представили нового директора Українського інституту нацпам'яті

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський представив нового керівника Українського інституту національної пам'яті Антона Дробовича.   Про це пише пресслужба відомства в понеділок, 23 грудня.

«Міністерство культури, молоді та спорту продовжує практику подання керівників або людей, яких ми рекомендуємо на керівні посади. Сьогодні я хочу вам представити Антона Дробовича, який затверджений керівником центрального органу виконавчої влади Інституту національної пам'яті», - сказав Бородянський.

Антон Дробович - кандидат філософських наук, експерт в сфері освіти і культури, дослідник міфології і сучасних комунікацій, арт-критик, член правління Молодіжної асоціації релігієзнавців. Працює доцентом кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та експертом Інституту суспільно-економічних досліджень. Лауреат IV мистецтвознавчого конкурсу Stedley Art Foundation, автор циклу лекцій на тему міфології в мистецтві, а також понад 50 наукових публікацій в галузі філософії, культурології та антропології.

Нагадаємо, 4 грудня Кабінет міністрів України призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам'яті.

Також відзначимо, ЦВК зареєструвала В'ятровича народним депутатом.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО