Призначили нового прокурора Черкаської області

Нового голову прокуратури Черкаської області представив заступник генпрокурора Віктор Трепак. Ним став Олександр Воронін.

Про це повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури України в п'ятницю, 13 грудня.

Віктор Трепак зазначив, що завданням нової прокуратури є професійне відстоювання законності і справедливості, яких чекає громадянське суспільство. Ключовими пріоритетами для органів прокуратури Черкаської області він назвав боротьбу з корупцією і організованою злочинністю.

Також він зазначив, що Воронін володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними і вольовими якостями для вирішення поставлених завдань у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.

У свою чергу, Олександр Воронін зазначив, що разом із колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури і підвищення авторитету правоохоронних органів.

Відзначимо, Олександр Воронін працює в органах прокуратури з 1999 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Тернопільської та Львівської області, військової прокуратури Західного регіону України, а також заступника прокурора Рівненської області. До призначення на посаду прокурора Черкаської області працював заступником прокурора Чернівецької області.

Раніше представили нового прокурора Полтавської області.

Також нагадаємо, в ГПУ назвали число прокурорів, які не пройшли співбесіду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО