Пожежа в коледжі: Зеленський вимагає допомогти постраждалим та з'ясувати обставини

Глава держави Володимир Зеленський доручив голові Одеської ОДА Максиму Куцому зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам і як можна швидше з'ясувати всі обставини, котрі призвели до пожежі в коледжі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook вранці у четвер, 4 грудня.

Президент зазначив, що станом на 6:00 в Одесі одна загибла студентка, 14 зниклих безвісти (серед них - 5 студентів), 27 чоловік у лікарнях.

«У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас наодинці з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими і неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати - жертв може бути більше», - написав він.

За його даними, 21 людина зараз у лікарнях у стані середньої тяжкості, а 5 осіб - у важкому.

«Хочу відзначити без перебільшення героїчну боротьбу наших пожежників і рятувальників. 7 із них також зараз на лікарняних ліжках», - написав він.

Раніше в Одеській ОДА назвали можливу причину пожежі в коледжі.

Також нагадаємо, 4 грудня в центрі Одеси загорівся шестиповерховий будинок, в якому знаходиться низка фірм і держустанов. Вогонь спалахнув у приміщенні Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО